Yeni Xiaomi Redmi Note 10 adeta yok sattı! Sanki bedava!

Xiaomi 5G destekli Redmi Note 10 modelinin satışlarına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Yeni Xiaomi Redmi Note 10 adeta yok sattı! Sanki bedava!

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden biri olan Xiaomi Redmi Note serisinin 5G destekli modellerini ülkesi Çin’de satışa sundu.

Malum şu aralar tüm dünyada etkisini hissettiğimiz bir çip krizi hakim. Dolayısıyla böyle bir krizin ortasında akıllı telefon üreticileri de zor durumda kaldılar. Normal şartlarda Xiaomi 5G destekli Redmi Note 10 serisini çok daha geniş pazarlarda satışa sunmayı planlıyordu. Fakat bu olmadı. Çünkü üretim bandında bazı stok sıkıntıları mevcut.

Geçtiğimiz gün Çin’de Redmi Note 10 modeli tekrardan satışa çıktı. İlk parti satışları saniyeler içerisinde tükenmişti. Nitekim ikinci parti satışlarında da değişen bir şey olmadı.

Xiaomi Redmi Note 10 5G yine saniyeler içerisinde tükendi

Xiaomi yeni parti için 500 bin adet Redmi Note 10 modelini satışa sundu. Bu modellerin tümü yalnızca 49 dakika 52 saniyede tükendi. Yani Xiaomi 50 dakikadan kısa bir süre içerisinde 1.5 milyar yuan’ı kasasına koydu. Bu gerçekten etkileyici bir performans diyebiliriz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. 5G destekli Redmi Note 10 modellerinde değişen tek şey yonga seti değil. Kamera tarafında da önemli güncellemeler söz konusu. Fakat bu modellerin kısa süre içerisinde Avrupa ya da Türkiye’de satışa çıkması çok da olası görünmüyor. Keza Xiaomi henüz Çin’e bile yetecek kadar telefon üretebilmiş değil.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER