FETÖ'den korkunç Erdoğan planı!

FETÖ mensuplarının Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde ifade alabilmek için iki iş adamını kaçırma girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
FETÖ'den korkunç Erdoğan planı!

FETÖ mensuplarının 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kaçırmak istedikleri iş adamlarına zorla Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde ifade verdirmeyi planladıkları öne sürüldü. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan iki yüzbaşı adliyeye sevk edildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine destek veren iki yüzbaşının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde ifade alabilmek için iki iş adamını kaçırma girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince geçen hafta düzenlenen operasyonda, Yüzbaşı İ.K. ve Yüzbaşı M.A. gözaltına alındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER