Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde 5 rakibi kesinleşti

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde zorlu bir yol bekliyor. Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi gruplarına adım atabilmek için 2 eleme oynayacak. Sarı-lacivertli ekibin rakiplerinin 5 tanesi kesinleşti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde 5 rakibi kesinleşti

3. Ön Eleme Turu'nda seribaşı olacak Fenerbahçe'nin, Yunanistan Ligi'nde de sezonun bitmesiyle birlikte 5 muhtemel rakibi de kesinleşti. 3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk, Ajax, Anderlecht ve Sparta Prag ile birlikte seri başı olan Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri; Fransa Ligue 1'de 3. sırada yer alan Monaco, İsviçre Ligi'nde 2. olan Young Boys, Rusya Ligi'nin 2.'si Rostov, Romanya Ligi'nde 2. sırayı kapan Steaua Bükreş ile Yunanistan'da 2. olan PAOK oldu.

PLAY-OFF TURUNDA SERİ BAŞI OLAMAYACAK

Fenerbahçe bu turu geçmesi durumunda şampiyon olamayan takımların yolunu izleyerek play-off oynayacak. Sarı-lacivertliler, bu turda ise seri başı olamayacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER