F.Bahçe'nin hakemle alakalı 3 maçını sayarım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hakemlerce kollandıkları yönündeki eleştirilere sert tepki verdi. Orman, "F.Bahçe'nin bu sene 3 maçını hakemlerle alakalı sayarım. Ama ben bunları asla ‘Fenerbahçe yaptırdı' demiyorum. Bunlar geçti. 3 Temmuz'un bu avantajı oldu" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
F.Bahçe'nin hakemle alakalı 3 maçını sayarım

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, ligde hakemler tarafından kollandıklarına dair iddialara sert tepki vererek, “F.Bahçe'nin bu sene 3 maçını hakemlerle alakalı sayarım” dedi. İstanbul Mahmutbey'deki İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nde 'Adaletin Önemi' konulu panelde konuşan Orman soruları yanıtladı.

BİZİM DE 5 OYUNCUMUZ ATILDI

ORMAN, “F.Bahçe şampiyon olurken, biz bu hakemlerle alakalı algı yönetimi yapmadık. 2004 yılında 5 oyuncumuzun atılmasına ve bizden geriden gelmesine rağmen F.Bahçe şampiyon olurken, arkadaşlarımız bunu zevkle anlatıyordu. F.Bahçe'nin bu sene 3 maçını hakemlerle alakalı sayarım. Ama ben bunları asla Fenerbahçe yaptırdı demiyorum. Bunlar geçti. 3 Temmuz'un bu avantajı oldu” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER