Fatih Terim 'Ya denize atacaktım ya da gemiyi sağ salim limana yanaştıracaktım' demişti

A Milli Takım'ın Ukrayna ve İzlanda maçları öncesinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Arda Turan kararı belli oldu. Terim, Barcelona'da oynayan Arda başta olmak üzere Caner Erkin, Selçuk İnan, Burak Yımaz ve Gökhan Gönül'ü yeniden kadroya çağırmadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih Terim 'Ya denize atacaktım ya da gemiyi sağ salim limana yanaştıracaktım' demişti

Aslında Fatih Terim aldığı kararın arkasında duracağını Rusya maçı öncesinde 30 Ağustos günü basın toplantısında net bir şekilde açıklamıştı.

İŞTE TERİM'İN O SÖZLERİ

Terim, insanların kendisini tanıdığını ve verdiği kararlardan dönmediğini hatırlatarak "Yıllar sonra ben tarzımı değiştirmem. İnsanlar gelişir ama değişmez. Ben de gelişmeyeceğime göre... Buradan kişisel olarak fazla bir şey beklemeyelim. Kıymet verdiğim konularda geri adım atmadım, böyle olmaya da devam eedecek. Bedeli neyse ödemeye hazırım" ifadelerini kullanmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER