Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde ağlatan final

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam hem duygusal hem de aksiyon sahneleriyle dolu bir bölüm ile geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Alparslan ve İlyas'ın içinde bulunduğu araç Hakan tarafından tarandı. Dizinin son bölümünde ayrıca Fikret ve Emine'nin aşkı ağlatan bir final ile son buldu. Peki Dizinin yeni bölümünde başka neler yaşandı?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde ağlatan final

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38.bölümde nefes kesen sahneler ardı ardına yaşandı. Dizinin son bölümünde Hızır, Nazlı'nın kaçacağını öğrenince çocuğu alıp Meryem'in yanına getirdi. Bu olaylar yaşanırken, Alparslan, İlyas ve Reha'nın bulunduğu araç Toprak'ın yiğeni Hakan tarafından tarandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Reha girdiği çatışmada vuruldu ve ameliyata alındı. Dizinin diğer bir sürprizi de Fikret ve Emine aşkında yaşandı. Fikret ve Emine tam zincirlerini kırıp evlilik kararı almışlardı Fikret'i vurmak için ateş eden Hakan kendini içinden çıkılmaz bir duruma soktu. Tam ateş edildiği anda kendini Fikret'in önüne atan Emine, göğsünden vuruldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. bölümde başka neler yaşandı. İşte dizinin yayınlanan son bölümünde meydana gelen olaylar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 38.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLATYIN

Hızır, Nazlı'ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER