için kaldı

Pereira listesini belirledi: Transfer için girişimler başladı

Uzun süre teknik direktör arayışını sürdüren Fenerbahçe, pek çok isimle gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından eski hocası  Vitor Pereira ile anlaşmıştı. Yeniden takımın başına geçen tecrübeli hoca hazırlıklarına başladı.

GASTE24 GASTE24
Pereira listesini belirledi: Transfer için girişimler başladı

Süper Lig'de yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüp, sol kanat arayışında iki isme yoğunlaştı. Vitor Pereira'nın eski öğrencisi Ricardo Lopes'te ısrarcı olan Kanarya, plase olarak da Jose Izquierdo'yu düşünüyor.

Bir yandan kadrosundaki yabancı sayısını azaltmaya çalışan Fenerbahçe diğer yandan da yeni takviyeler için arayışlarını tam gaz sürdürüyor. Hücuma takviye isteyen Vitor Pereira'nın eski takımı Shanghai'den Ricardo Lopes'i istediğine yönelik iddiası gündemdeki yerini korurken Yeni Asır'ın aktardığı Corriere di Bologna'nın haberine göre Fenerbahçe 29 yaşındaki hücum oyuncusunu transfer etmek için çalışmalara başladı.

Yine bonservisi elinde olan ve son olarak Brighton forması giyen 29 yaşındaki Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Jose Izquierdo da gündeme dahil edildi. Kanarya'nın bu iki yıldızdan birini renklerine bağlayıp kanadını güçlendirmesi bekleniyor.

RICARDO LOPES KİMDİR?

28 Ekim 1990 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelen Ricardo Lopes, kariyerine Ituano'da başladı. Sırasıyla Gurupi, Globo, Fortaleza, Jeju United, Jeonbuk Hyundai ve Shangai SIPG formaları girdi. Kulübü ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lopes, sol kanatta da görev yapabiliyor. 30 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon euro...

Corriere di Bologna, Fenerbahçe'nin Ricardo Lopes için girişimlere başladığını duyurdu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER