Kış Çayları Tüketilirken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bağışıklığı güçlendirmek için kullanılan bitki çaylarının yararları olduğu gibi yanlış kullanılması durumunda zararlarının da olabileceğine değinen aktar Esat Güven, önemli uyarılarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kış Çayları Tüketilirken Nelere Dikkat Edilmeli?

Soğuk havaların etkisiyle birlikte bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen vatandaşların tercihi kış çayları olmaya devam ediyor. Hemen hemen her kış çayını ve doğal ürünleri alıp hepsinin kullanmak isteyen vatandaşlar farkında olmadan sağlıklarını tehlikeye atabiliyor. Bilinçsizce kullanılan bitkisel ürünler bazen önemli sağlık sorunlarını da beraberinde getirebiliyor.

“Doktora danışmadan kullanmayın”

Grip ve nezle ağrısını bıçak gibi kesen ve bağışıklık sistemini adeta çelik gibi yapan ekinezya çayı kullanımına dikkat edilmeli. Kemoterapi tedavisi gören vatandaşlar ile birlikte hamilelerin ve emziren vatandaşların da bu çayı kullanırken doktorlarına danışmaları gerekir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER