Elebaşı Gülen'den örgüte yeni talimat

FETÖ elebaşı Gülen, örgütten kopuşların hızlanacağı endişesiyle, sosyal medya üzerinden ilettiği mesajda, örgüt üyelerine medyayı takip etmemeleri talimatı verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Elebaşı Gülen'den örgüte yeni talimat

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, sohbet görünümü altında sosyal medya üzerinden ilettiği 28 Ağustos 2016 tarihli video mesajında, üyelerini haber izlemek ya da okumaktan uzak durmaya çağırdı.

Yeni Şafak gazetesinin haberinde medyadaki gerçeklerin örgütten kopuşları hızlandıracağından endişelendiği görülen Gülen, üyelerine şu ifadelerle seslendi:

"Yüzünü onlara kulak verir, onlara dinler, bir yönüyle bir şeyleri onlara okumaya çalışırsanız onlardan gelen çok rahatsız edici şeyler gelir size çarpar. Bu açıdan falan şöyle demiş, filan şöyle demiş, bütün bunlar bu güftuguya (dedikodu) karşı, böyle dedikodularla iştigal ederseniz zihin dünyanız düşünce ve tefekkür dünyanız bunlarla meşgul olur. Zihin dünyanız bunlarla meşgul olur."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER