Kardeşler 2 gün arayla kaybolmuş, 3 gün sonra Sevda Yumuk bulunmuştu! Kardeşi Gülsüm aranırken Sevda yine kayıplara karıştı

Afyonkarahisar'da Gülsüm (15) ve Sevda Yumuk (14), kaldıkları Sevgi Evi'nden babası tarafından izinli alındıktan sonra 2 gün arayla ortadan kaybolmuşlardı. Kardeşlerden Sevda, 3 gün sonra bulunup teslim edildiği Sevgi Evi'nden bugün "Okula gidiyorum" diye ayrıldı, kendisinden haber alınamıyor. Sevda'nın bulunması için çalışma başlatan jandarma, ablası Gülsüm Yumuk'u arama çalışmalarını da sürdürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kardeşler 2 gün arayla kaybolmuş, 3 gün sonra Sevda Yumuk bulunmuştu! Kardeşi Gülsüm aranırken Sevda yine kayıplara karıştı

Merkeze bağlı Sülün beldesinde oturan Bünyamin Yumuk (48) ve akciğer kanseri rahatsızlığı nedeniyle engelli hale gelen Cennet Yumuk (42) çiftinin, 4 çocuğundan kızları Gülsüm 9 ay önce, Sevda ise 2 ay önce babanın talebi üzerine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Afyonkarahisar'daki Sevgi Evi'ne yerleştirildi. En büyük çocukları askerde olan, böbrek yetmezliği hastası 6 yaşındaki küçük kızlarıyla yaşayan baba Bünyamin Yumuk, Gülsüm ve Sevda'yı 13 Şubat'ta izinli olarak eve getirdi.

Günlük işlerde çalışan Bünyamin Yumuk rahatsızlanınca 18 Şubat günü eşi Cennet ile birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne gitti. Aynı gün kızlarından Sevda, 'Anneanneme gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Baba Yumuk, 20 Şubat Cumartesi günü uyandığında ise Gülsüm'ün de evden gittiğini fark etti. O günden sonra haber alamadığı kızlarından Sevda'nın cep telefonuna ulaşamayan, Gülsüm'de ise cep telefonu bulunmadığını söyleyen Bünyamin Yumuk, çocuklarının bulunması için yardım istedi.

SEVDA DURAKTA OTURURKEN BULUNDU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER