ABD’de inanılmaz olay... Uyurken kulaklık yuttu!

ABD'li bir adamın başına gelen inanılmaz olay şaşırttı. Uyurken akıllı telefonunun kablosuz kulaklığını yutan adam endoskopi yaptırmak zorunda kaldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ABD’de inanılmaz olay... Uyurken kulaklık yuttu!

ABD’de Brad Gauthier (38) adlı kişi uykusunda akıllı telefon üreten ünlü bir teknoloji şirketine ait kablosuz kulaklığı yuttu. Kulaklık, endoskopi işlemiyle Gauthier’in yemek borusundan çıkarıldı.

Olay, ABD’nin Massachusetts eyaletindeki Worcester kentinde meydana geldi. Brad Gauthier adlı bir kişi, uyandığında nefes almakta güçlük çektiğini fark etti.

Boğazında bir tıkanıklık hissettiğini belirten Gauthier, su içmeye çalıştığını ancak az kalsın boğulduğunu ifade etti. Hastaneye kaldırılan Gauthier’in yemek borusuna akıllı telefon üreten ünlü bir şirkete ait kablosuz kulaklığın takıldığı ortaya çıktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER