Anne çığlığı

"Çocuklarımı boşanmak istediğim eşim kaçırdı. Biri 4, diğeri 3 yaşında. Kimse bulamıyor. Herkes susuyor çünkü korkuyorlar. Kaybedecek bir şeyim yok. Çocuklarım gittikten sonra her şeyimi kaybettim. O, benim çocuklarımı aldı ve rahat rahat geziyor."

HÜRRİYET HÜRRİYET
Anne çığlığı

İşinsanı Melih Eker (37) ile Ukraynalı muhasebeci Svitlana Krychun (38), 2016 yılında evlendi. Selena ve Melisa ismini verdikleri kız çocukları dünyaya gelen çiftin arasında şiddetli geçimsizlik başlayınca Melih Eker, 21 Haziran 2019’da boşanma davası açtı. Svitlana Krychun Eker de bir ay sonra, şiddet gördüğü iddiasıyla eşine karşı koruma kararı aldırdı. Mahkeme, iki çocuğun velayetini geçici olarak anneye verdi. Melih Eker’in ise kızlarını ayda iki gün görmesine karar verdi. Svitlana Krychun, Ankara’ya taşındı. Şevki Melih Eker, 17 Ağustos 2019’da, annelerinin evinden aldığı iki kızıyla kayıplara karıştı. Svitlana Krychun, polisten yardım istedi.

BABA MARMARİS’TEN ÇIKTI

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Melih Eker, Bodrum’da polis merkezine giderek ifade verdi. İfadesinin ardından serbest bırakılan Melih Eker, cep telefonundan kızlarının fotoğraflarını annesine gönderdi. Svitlana Krychun, Ukrayna Büyükelçiliği ile irtibata geçti. Yapılan araştırmalar sonunda babanın, kızlarıyla birlikte Marmaris’te olduğu tespit edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER