Caner'in sakatlığında büyük şüphe!

Başarılı futbolcu, iğne sonrasında dinlenmesi gerekirken ‘sürpriz' milli takım daveti sonrasında Ay-Yıldızlılar'a katıldı. Ukrayna ve İzlanda maçlarında oynayan Caner, Ay-Yıldızlılar'dan dönüşte bu kez Beşiktaş'ta Kayseri ve Napoli karşılaşmalarında görev yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Caner'in sakatlığında büyük şüphe!

1) Antalyaspor maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle aşil tendonu kopan ve sezonu kapatan Caner'in, bu sorunu yaşamasının arkasındaki süreç ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun, aynı bölgeden yaşadığı problem sebebiyle ilk olarak Rize maçı sonrasında kortizon iğnesi olduğu öğrenildi.

2) Başarılı futbolcu, iğne sonrasında dinlenmesi gerekirken 'sürpriz' milli takım daveti sonrasında Ay-Yıldızlılar'a katıldı. Ukrayna ve İzlanda maçlarında oynayan Caner, Ay-Yıldızlılar'dan dönüşte bu kez Beşiktaş'ta Kayseri ve Napoli karşılaşmalarında görev yaptı.

3) Bu süreçte bir sorun yaşamayan Caner, sonradan dahil olduğu Antalya mücadelesinde yorgun düşen tendonunun kurbanı oldu. Milli takımın eski doktorlarından Cengiz Dinç, “İğne, tendonu yumuşatıyor ve kopmaya davetiye çıkarıyor. Büyük bir ihmal var” dedi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER