için kaldı

Çağdaş sanat açıkhavaya çıkıyor

Açıkhava şirketi Ströer Kentvizyon ile çağdaş sanat platformu artnivo.com, açıkhava reklam ünitelerinde çağdaş sanat sergisi düzenliyor. İstanbul'daki Ströer Kentvizyon billboardlarında Temmuz ve Ağustos ayı boyunca yer alacak sergi cagdassanatacikhavada.com sitesinden de online ziyaret edilebilecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çağdaş sanat açıkhavaya çıkıyor

artnivo sanatçıları, Temmuz 2016'da ilki gerçekleşecek Çağdaş Sanat Açıkhavada projesinde Ströer Kentvizyon billboardları için ürettikleri işleri sergiliyorlar. Stroer Kentvizyon ve artnivo.com işbirliğiyle gerçekleşecek projede, İstanbul'un semtlerine yayılan billboardlar iki ay süreyle çağdaş sanat çalışmalarına açılıyor, artnivo sanatçıları ile İstanbulluları buluşturuyor.

Çağdaş Sanat Açıkhavada projesinin ilk sergisine yeni çalışmalarıyla Ali Şentürk, Alper Aydın, Can Akgümüş, Çağrı Saray, Öykü Ersoy ve Türkay Çotuk katılıyor.

Çağdaş sanat açıkhavaya çıkıyor - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER