için kaldı

Zeynep’i öldüren boksörün cezai ehliyeti tam

Zeynep Şenpınar’ı, 37 yerinden bıçaklayarak öldüren erkek arkadaşı boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’nun, ‘cezai ehliyetinin tam olduğu’ rapor edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zeynep’i öldüren boksörün cezai ehliyeti tam

MUĞLA Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Zeynep Şenpınar (25), geçen yıl 24 Mayıs’ta, erkek arkadaşı boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’nun (27) evine gitti. Kemaloğlu, önce dövdüğü Şenpınar’ı daha sonra 37 yerinden bıçakladı. Kendisini de yaralayan Kemaloğlu, sağlık ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, Zeynep Şenpınar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis gözetiminde hastaneye kaldırılan Kemaloğlu ise tedavisinin ardından tutuklandı.

Zeynep’i öldüren boksörün cezai ehliyeti tam - Resim : 1

MÜEBBET İSTENİYOR

Kemaloğlu hakkında ’beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi, canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası’ istemiyle dava açıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER