Türkiye'nin dört bir yanından gençler Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Diyarbakır'da bir araya gelecek

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen gençler bugün Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bulaşacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Türkiye'nin dört bir yanından gençler Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Diyarbakır'da bir araya gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 19 Mayıs'ta Millet Kütüphanesi'ndeki sohbet programına katılan Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Diyarbakırlı Yusuf Özkılıç'ın daveti üzerine Cumhurbaşkanının talimatıyla düzenlenen organizasyon kapsamında, ülkenin dört bir yanından gençler Diyarbakır'a geldi.

Kentin tarihi ve kültürel mekanlarını 3 gün boyunca ziyaret etme fırsatı bulacak gençler, bugün de Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek.

Daveti ile bu organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan Yusuf Özkılıç, AA muhabirine, programda kentin tanıtımı için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve gençleri Diyarbakır'a davet ettiğini anımsatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgeyi çok sevdiğini, gençlere büyük önem verdiğini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER