Kazdağları'nda kıştan kalma, ilkbahar renkleri

BALIKESİR'in Edremit körfezinin kuzeyinde yer alan Kazdağları, her mevsim ayrı güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kazdağları'nda kıştan kalma, ilkbahar renkleri

Kazdağları'nda kıştan kalma, ilkbahar renkleri - Resim : 1İlkbahar mevsimine sayılı günler kala, karla kaplı Kazdağları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.Kazdağları'nda kıştan kalma, ilkbahar renkleri - Resim : 2Türkiye’nin gözde turistik alanları arasında yer alan Kazdağları, ilkbahar yaklaşırken görenleri büyülemeye devam ediyor. Kazdağları’nı gezen doğa tutkunu fotoğraf sanatçısı Mustafa Şıvka, karla kaplı Kazdağları'nı fotoğrafladı. Kazdağları'nı fotoğraf sanatıyla uğraşanlar için 'bulunmaz bir nimet' olarak değerlendiren Şıvka, çektiği fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı. Şıvka, "Kazdağlarımız her mevsim ayrı bir güzelliğe ev sahipliği yapıyor. Temiz havası ve doğal güzellikleriyle Kazdağları, bizlere görsel bir şölen sunuyor. İlkbaharın bu ilk günlerinde, kış sezonunun son demlerini yaşadık ve bunları da fotoğraflarımıza yansıttık. Kazdağları’nda her bir yanında ayrı bir güzellik mevcut" dedi.Kazdağları'nda kıştan kalma, ilkbahar renkleri - Resim : 3

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER