için kaldı

Çocuğunuzun sağlıklı beslenmesini sağlamak için 8 ipucu

Çocuklar genelde sebze yemeyi reddeder ve ebeveynlerde bu konuda oldukça endişelidir. Çocuklara güçlü ve sağlıklı büyümeleri için ihtiyaç duydukları tüm vitaminler verilmeli. Bu konudaki tek engel bazı çocukların meyve ve sebze yememe konusunda çok ısrarcı olmalarıdır. Neyse ki çocukların sağlıklı beslenmesini sağlamak için bazı ipuçları vardır. Bunlardan bazıları çocuklarınızda işe yarayabilir.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çocuğunuzun sağlıklı beslenmesini sağlamak için 8 ipucu

Çocuğunuzu market alışverişine götürün

Çocukları kendi yemekleri için yiyecek seçmeye dahil edin. Bunun için çocuğunuzla birlikte market alışverişine gidin. Daha da iyi bir fikir olarak bahçenize ektiğiniz sebzeleri beraber toplayabilirsiniz. Çocuklar yiyeceklerini kendileri seçtiğinde, onu yeme olasılıkları da daha yüksek olacaktır.

Besleyici çeşniler kullanın

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER