için kaldı

Biden: Aday olsaydım beni çiğ çiğ yerlerdi

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, "Başkan adayı olsaydım Cumhuriyetçiler beni çiğ çiğ yerdi." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Biden: Aday olsaydım beni çiğ çiğ yerlerdi

Amerikan televizyon kanalı CNN'e konuşan Biden, başkanlık seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Biden'a, partilerin aday adaylarının isimleri açıklanmadan önce kendisi hakkında sık sık Demokrat Partiden aday olacağı yönünde çıkanlar haberler hatırlatılarak, "Aday olsaydınız Hillary Clinton'dan daha başarılı olur muydunuz?" sorusu yöneltildi.

Başkanlık yarışının sert geçtiğini ima eden Biden, "Başkan adayı olsaydım Cumhuriyetçiler beni çiğ çiğ yerdi." diye konuştu. Ayrıca Biden, Demokrat Partinin kampanya çalışmalarını eleştirdi. İşçi sınıfıyla yeterince iletişim kurulmadığını savunan Biden, "Bu gruba yeterince saygı göstermiyoruz ve kendilerini terk edilmiş hissediyorlar." ifadesini kullandı.

Joe Biden, bu hafta içinde yaptığı bir basın toplantısında, 2020 yılında gerçekleştirilecek başkanlık seçimi yarışına katılabileceğini söylemişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER