Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim? - 29 Nisan Cuma

Kanal D'nin en eğlenceli talk show programı Beyaz Show bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim olacak? Sürpriz konuklar ve eğlenceli videolar Beyaz Show'da. İşte 29 Nisan Cuma Beyaz Show konukları..

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim? - 29 Nisan Cuma

Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim olacak? 29 Nisan Cuma gecesi ekrana gelecek olan Beyaz Show'da heyecanlı dakikalar yaşanacak. Beyaz Show yeni bölüm konukları ve dahası haberimizde.

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; güçlü sesi ve yorumuyla Türk pop müziğinin sevilen sesi Burak Kut, ünlü manken Ebru Şallı, ünlü oyuncular Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu, ünlü müzisyen Mithat Körler ve ünlü tenisçi Çağla Büyükakçay konuk oluyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER