Pelin Öztekin galibiyeti babası Rasim Öztekin'e adadı

Pelin Öztekin, Galatasaray'ın Kayserispor karşısında aldığı galibiyeti geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta tiyatrocu Rasim Öztekin'e adadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pelin Öztekin galibiyeti babası Rasim Öztekin'e adadı

Kalp krizi geçirdikten sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren duayen tiyatrocu Rasim Öztekin için kızı Pelin Öztekin'den Galatasaray galibiyeti sonra mesaj geldi.

Pelin Öztekin, Galatasaray'ın Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından yaptığı paylaşımla galibiyeti babası Rasim Öztekin'e adadı.

Galatasaray kongre üyesi olan ve aynı zamanda sarı-kırmızılı takımın maçlarını sık sık tribünden takip eden Rasim Öztekin'i anan Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu galibiyet sana gelsin, Babiş..." notunu düştü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER