Ben çözümü takım içinde bulurum

Sow ile transferi kapatan F.Bahçe'de Advocaat, istediği oyuncuların alınması mümkün olmayınca takım içine yöneldi, yöneticilere 4-4-2 de oynayabileceklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ben çözümü takım içinde bulurum

Fenerbahçe'de transfer dönemi sona ererken son gün orta alan oyuncusu için bir girişim gerçekleşmedi. Sarı lacivertlilerde Sow'un transferi ile son transfer yapılmış oldu. Teknik direktör Dick Advocaat da bunun üzerine takım içinden çözüm yoluna gidebileceğini yönetime bildirdi. Daha önce orta alana hücum yanı güçlü bir oyuncu isteyen Advocaat, alınma fırsatı doğan bazı isimleri yetersiz bulup veto etti. Onun istediği tarzda oyuncuların transferi de mümkün olmayınca bu bölgede mevcut oyuncuların değerlendirilmesi üzerinde karar kılındı.

BELKİ DEVRE ARASINDA

Advocaat'ın aklındaki çözümlerden biri 4-4-2... Orta alanda iki oyuncuya şans verip Van Persie'yi ileri ikilide oynatacak Advocaat, Hollandalının savunmada ise orta alana gelerek burayı 5'lemesini bekleyecek. Böylece bu bölgede zafiyet yaşamayacaklarını düşünen Advocaat, 4-3-3 ve 4-4-2 sistemlerini kullanarak en azından devre arasına kadar idare edebileceğini bildirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER