Bu görüntüden 2 saniye sonra bütün araçlar aşağıya uçtu

Şanlıurfa'da temeli kazılan bir inşaatın istinat duvarının çökmesi sonucu araçlar çukura düştü. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Mahalleli, sabah saatlerinde gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

POSTA POSTA
Bu görüntüden 2 saniye sonra bütün araçlar aşağıya uçtu

Gece geç saatlerde Doğukent Mahallesi'nde meydana gelen olayda iş makinesiyle temeli kazılan inşaatın yanında bulunan sitenin istinat duvarı, aşırı yağışların etkisiyle çöktü.



Sabah uyandıklarında şoke oldular 

Bu görüntüden 2 saniye sonra bütün araçlar aşağıya uçtu - Resim : 1

Olayda park halindeki 6 araç inşaat için kazılan alana devrildi. Duvarın yıkılmasıyla büyük korku yaşayan mahalleli, sabah saatlerinde gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

Bu görüntüden 2 saniye sonra bütün araçlar aşağıya uçtu - Resim : 2

Büyük korku yaşadılar 

Zarar gören araçlar çekiciyle servislere götürülürken, mahalleli büyük korku yaşadıklarını ifade etti. Bölgeye gelen belediye yetkilileri, inceleme yaptı.

Bu görüntüden 2 saniye sonra bütün araçlar aşağıya uçtu - Resim : 3


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER