Bakan bir daha baktı! 2 metre boyunda ve tam 122 kilo...

Şanlıurfa'da bir balıkçının tezgahına satılmak üzere getirilen 2 metre boyunda 122 kilo ağırlığındaki balık, görenleri şaşırtıyor. Tezgahta herkesin ilgisini çeken balık kilosu 30 liradan satışa sunuluyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan bir daha baktı! 2 metre boyunda ve tam 122 kilo...

Topçu Meydanı'nda bulunan bir balıkçı tezgahında Mersin'de yakalanan 2 metre uzunluğunda 120 kilo ağırlığındaki ton balığı sergileniyor. Tezgahtaki bir tahtanın üzerine konulan ve ağzına daha küçük bir balığın yerleştirildiği 2 metre uzunluğundaki balığı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Sergiledikleri ve görenlerin ilgisini çeken balığı kilosu 30 liradan satacaklarını anlatan balıkçı Behçet Sile, "Bu balığı gören vatandaşların ilgisi yoğun var. Kebap diyarı Şanlıurfa'da balık kültürü her geçen gün artıyor. Bizde bu tutuğumuz balığımızı birkaç gün sergiledikten sonra satışa sunacağız. Şimdiden bu balığın tadına bakmak isteyen onlarca kişiden sipariş aldık" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER