için kaldı

Aziz Yıldırım'la tartışan savcı bakın kim çıktı?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Antalya Arena'da tartışan spor savcısı Mustafa Şeran'ın Twitter profilinde, "Cumhuriyet Savcısı & Galatasaray" ibaresi yer alıyor. Savcının geçmişte Fenerbahçe aleyhine yazdığı tweetleri sildiğini iddia eden sarı lacivertli yöneticiler, hukukçulara tespit yaptırıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aziz Yıldırım'la tartışan savcı bakın kim çıktı?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra Antalya Spor Savcısı Mustafa Şeran ile yaşadığı gerginlik gündeme bomba gibi düştü...

Yıldırım'la tartışan Şeran'ın kişisel Twitter hesabına girilince profil kısmında, "Cumhuriyet Savcısı & Galatasaray" ibaresi yer alıyor.

Savcı Şeran, Antalya Arena'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce cep telefonuyla çektiği tribün görüntüsünü Twitter'dan paylaşıp, "Biz hazırız... Söz futbolda, futbolcularda" ifadesini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER