Gelecek sezonun trend rehberi

Podyum ve kırmızı halı görünümlere ek olarak Instagram ve Tiktok'la durmadan güncellenen yeni trendlerin ilham verici olmanın yanı sıra kafa karıştırıcı derecede fazla olduğunu düşünenlerdenseniz, 2022 baharının öne çıkan trendlerini derledik.

MERJAM MERJAM
Gelecek sezonun trend rehberi

Bu bahar, aylardır bir kenarda bekleyen parçalara dolaplarımızda yeniden yer açıyoruz! Mevsim geçişleri, önceki aylar veya yıllardan kalan favori parçaların oluşturduğu koleksiyonumuzu eklemelerle genişleterek (ya da büyük bir bahar temizliğiyle daraltarak) yeni görünüm fikirleri oluşturma konusunda herkesin favori dönemi olabilir.

Bel Çantaları

"Fanny Pack" olarak da bilinen bel çantaları, geçtiğimiz yıllarda kazandığı popülaritesini korumaya devam ediyor. Hareket özgürlüğünü maksimize etmesiyle bahar ve yaz aylarının kurtarıcısı haline gelen bel çantlarından, nötr tonların yanı sıra eğlenceli sonsuz renk seçeneğiyle görünümlerinize eğlenceli bir dokunuş katmak konusunda yardım alabilirsiniz.

Salopet

Bahçıvan tulumu olarak da bilinen salopet, yıllar içinde bir trend olup bir yok olmasına rağmen çoğu kişinin kolay kolay vazgeçemediği, bu nedenle dolaplarda yeniden giyileceği gün için bekletilen nadir parçalardan biri olabilir. Sizde de durum böyleyse, müjdeyi verelim! Bu bahar sezonunda sokaklarda yeniden görmeye başlayacağımız salopetler, klasik jean görünümünün yanı sıra, haki ve beyaz gibi nötr renklerle de karşımıza çıkıyor.

Çarpıcı takımlar

Klasik takım görünümleri, 2022 baharında çarpıcı renklerle güncellenerek sokak modasına taşınıyor. Fuşya, parlak yeşil, kobalt mavi gibi canlı renklerle baştan aşağı tek tonun hakim olduğu güçlü görünümler oluşturabileceğiniz gibi, bu parçaları nötr tonlara sahip farklı kıyafetlerinizle birleştirerek kişisel stilinize renkli bir dokununuş katabilirsiniz.

70'ler İlhamlı Püsküller

70'lerden günümüze güncellenerek adapte olan birçok trendin başında püskül görünümleri geliyor. Ceketlerden elbiselere, dış giyimden aksesuarlara, birçok parçada rastlayacağımız püsküller bahar gardırobunuzu hareketlendirmeyi vaadediyor.

Kaynak. Instyle

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER