için kaldı

Son dakika: Galatasaray Hakan Balta'yı resmen açıkladı! Paylaşım...

Galatasaray, eski futbolcusu ve Fatih Terim döneminde idari sorumlu olarak görev yapan Hakan Balta'nın U19 takımı teknik direktörü olduğunu açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Galatasaray Hakan Balta'yı resmen açıkladı! Paylaşım...

Galatasaray, altyapıdaki yeniden yapılanma doğrultusunda Hakan Balta'nın U19 takımı teknik direktörlük görevine getirildiğini açıkladı.

Hakan Balta da yeni göreviyle ilgili yaptığı paylaşımda; "Sevgili Galatasaray Ailesi, 15 yıldır sahada ve saha dışında şeref duyarak hizmet verdiğim Galatasaray’ımızda yeni bir yolda olmanın gururunu yaşıyorum. Bugün itibariyle genç yeteneklerle birlikte yürümek, onlara ufuk açmak, U19 takımımızın teknik direktörlüğünü üstlenmek benim için ayrı bir onurdur. Güzel bir başlangıç olması dileğiyle..." ifadelerini kullanmıştı.

2007 yılında Manisaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Hakan Balta, 2017/18 sezonu sonunda futbolu bırakmıştı. Hakan Balta, Fatih Terim'in ekibinde A takım idari sorumlusu olarak görev yapıyordu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER