"Pereira gibi birini getirecekseniz, hoca değişimine gerek yok"

Futbol Konseyi'nde haftanın gelişmelerini değerlendiren Uğur Meleke, sarı lacivertlilerin teknik direktör arayışıyla ilgili olarak "Fenerbahçe yönetimi, mevcut teknik direktörden daha iyisini getirebiliyorsa elbette getirmeli ancak... Pereira’nın sorunu üçlü savunma değildi; maç içinde şartlar ne olursa olsun, 80’de 3-0 geride olsa dahi formasyonunu kutsal kitap zannetmesiydi. O gitti. Yerine sadece futbolu ve işini seven, kaliteli sporcuya düşman olmayan İsmail Kartal’ın gelmesi yetti." yorumunda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Pereira gibi birini getirecekseniz, hoca değişimine gerek yok"

1- Beşiktaş’ta teknik direktör Önder Karaveli’nin yerine Valerien İsmael ya da Andriy Shevchenko’nun getirileceği konuşuluyor. Siyah beyazlılarda böyle bir değişime gerçekten gerek var mı ve bu teknik adamlar doğru isimler mi?

UĞUR MELEKE: 3’Ü DE BENZER ŞEYi YAPTI 

Her 3 takım da teknik adam değişikliği yaparken, benzer görüşteydim. Sezon tazeydi. Önlerinde ikişer üçer hedef vardı. Farke boşta, Bilic boşta, Buruk boşta. Geçici teknik adam getirmek için bence kötü zamanlamaydı. Ama nedense büyük takımlar benzer kararlar aldılar. Ben 3 büyüğün en yüksek maaşı teknik adama vermesi taraftarıyım. Bu Pinheiro ve İsmael gibi isimleri Beşiktaş’a kim öneriyorsa, bence siyah beyazlı kulübün büyüklüğünden habersizdir. Beşiktaş tarih boyunca daha iyi teknik adamlara cazip gelmiş ve gelecek bir kulüptür. Bu arada bir not: Pinheiro’nun Estoril’i, Portekiz Ligi’nde Gil Vicente ve Guimaraes gibi takımların gerisinde.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER