için kaldı

Yeni Honda Civic büyük hayal kırıklığı yarattı! Bu nasıl tasarım?

Honda severlerin merakla beklediği yeni Honda Civic seri üretim modelinin fotoğrafları forum sitelerine sızdırıldı. İşte 11. Nesil Honda Civic.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Yeni Honda Civic büyük hayal kırıklığı yarattı! Bu nasıl tasarım?

Otomotiv devi Honda, en gözde modellerinden biri olan Civic’in 11. Nesil prototip tasarımını ilk defa Kasım 2020’de göstermişti. Honda tutkunları, 2022 Civic prototip modeli ilk kez paylaşıldığında çeşitli eleştirilerde bulundular ancak 2022 modeli, çoğunlukla mevcut modele göre “daha az sportif” olmakla eleştirilmişti.

Forum sitelerinde 11. Nesil Honda Civic’in seri üretime girecek versiyonu olduğu düşünülen yeni bir Honda Civic fotoğrafları ortaya çıktı. 2020’de paylaşılan prototip modelle oldukça benzerlik gösteren bu aracın 2022 model 11. Nesil Honda Civic olduğu iddia ediliyor.

Yeni Honda Civic büyük hayal kırıklığı yarattı! Bu nasıl tasarım? - Resim : 1

Yeni Honda Civic’in tasarımı mevcut model ile karşılaştırıldığında gövdenin daha basık olduğunu ve bir öncekinden daha uzun bir tasarıma sahip olduğunu da görüyoruz. Farların tasarımı, gövdeyle benzer bir şekilde daha ince ve uzun hale gelirken; yan “V” benzeri bir tasarıma sahip olan stopların tasarımı da gözden kaçmıyor.

Yeni Honda Civic büyük hayal kırıklığı yarattı! Bu nasıl tasarım? - Resim : 2

Japon otomobil devi, segmentinin favorilerinden biri olan Civic’in 10. Nesli için daha sportif bir görünümü tercih etmişti. Ancak 11. Nesil Civic için daha sade ve şık görünümü tercih eden Honda’nın sızdırılan modelinin en kısa zamanda tanıtılması bekleniyor. Siz hangi tasarımı tercih ederdiniz?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER