Son Dakika: Fenerbahçe'de Vitor Pereia'dan yoğun mesai

Fenerbahçe’de oyuncularından kamp süresince sıkı çalışmalarını isteyen Teknik Direktör Vitor Pereira, yardımcıları ile birlikte antrenman saatleri dışında da yoğun çalışıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'de Vitor Pereia'dan yoğun mesai

Takımı sezona tam anlamı ile hazır olarak başlatmak isteyen Portekizli teknik adam, adeta gecesini gündüzüne katıyor. Antrenman temposu ve çalışma metotları konusunda adeta devrim yapan Pereira ve yardımcılarının hedefi, takımı Avrupa Kulüpleri seviyesinde fiziksel seviyeye yükseltmek.

Hava şartlarının yarattığı sıkıntılar da sarı lacivertli ekibi durduramıyor. Sisin yoğun olduğu son iki günde salonda yapılan çalışmalarda da Vitor Pereira oyuncuları ile birebir görüşmeler yaparak zamanı iyi değerlendirdi.

Pereira konuşmalarında takımı önce çok çalışarak sonra da kazanmaya inanan bir ekip olma üzerine motive ettiği, kazanan bir ekip olma inancının zihinlerde başladığını söylediği belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER