Baht Oyunu 11. bölüm Kanal D full izle: Baht Oyunu son bölümde neler oldu? İşte Baht Oyunu 12. bölüm fragmanı

Baht Oyunu 11. bölüm ile Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Rüzgar’ın Tuğçe’den ayrılarak yeniden Ada’ya dönmek istemesi, birbirinden karışık durumların yaşanmasına neden oldu. İşte, "Baht Oyunu son bölümde neler oldu?" sorusunun yanıtı ve Baht Oyunu 11. bölüm Kanal D full izleme bağlantısı…

POSTA POSTA
Baht Oyunu 11. bölüm Kanal D full izle: Baht Oyunu son bölümde neler oldu? İşte Baht Oyunu 12. bölüm fragmanı

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu 11. bölüm ile yine izleyenleri televizyon ekranlarına kilitledi. Birbirinden heyecanlı ve eğlenceli bölümü kaçıran pek çok kişi ise sabah saatlerinden bu yana "Baht Oyunu son bölümde neler oldu?" ve "Baht Oyunu 11. bölüm Kanal D full izle" araştırması yapmaya başladı. İşte, Baht Oyunu son bölüm ve 12. bölüm fragmanı…

BAHT OYUNU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüzgar Tuğçe’nin tavırlarına dayanamaz olur ve ondan ayrılarak yeniden Ada’ya dönme kararı alır. Ancak Ada bu durumdan hiç memnun olmaz ve Rüzgar’ı kendinden uzak tutabilmek için çare aramaya başlar.

Ada çareyi Bora’yı da yanına çekerek, Rüzgar ve Tuğçe’yi yeniden bir araya getirecek bir plan yapmakta bulur. Ada’nın yaptığı plan sonrasında, Rüzgar, Tuğçe ve Bora kendilerini bir boks alanında bulur. Ancak Ada’nın bu planı boşa çıkar ve onları birleştirebilmek için yeni bir plan hazırlar.

Baht Oyunu 11. bölüm Kanal D full izle: Baht Oyunu son bölümde neler oldu? İşte Baht Oyunu 12. bölüm fragmanı - Resim : 1

Ada’nın yeni planında ise Tuğçe ve Rüzgar’ın kendi evinde baş başa kalarak yakınlaşması vardır. Bora, kendini affettirmek için Ada’nın yardım isteğini geri çevirmez, bu da daha fazla yakınlaşmalarına neden olur.

Rüzgar’ın şirketin grafik departmanının başına geçebilmek için elindeki kozla Tuğçe’yi kıstırması üzerine, Tuğçe ve Ada, Rüzgar’ın isteğini yerine getirmenin yollarını aramaya başlar.

BAHT OYUNU 11. BÖLÜM KANAL D FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İŞTE BAHT OYUNU 12. BÖLÜM FRAGMANI 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER