Alman polisi 22 ayar Antep fıstığı yakaladı!

Almanya'nın Düsseldorf Havaalanı'nda Türkiye'den dönen ailenin valizlerini kontrol eden gümrük memurları, Antep fıstığı topbasının içine gizlenen 22 ayar bilezik buldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alman polisi 22 ayar Antep fıstığı yakaladı!

Olay, Düsseldorf Gümrük Dairesi'nin yaptığı yazılı basın açıklamasında '22 ayar fıstık' başlığıyla duyuruldu. Gümrük Dairesi'nin verdiği bilgiye göre, 51 yaşındaki bir erkek, 50 yaşındaki eşi ve 69 yaşındaki kadın akrabaları, yanlarındaki 5 karton, 6 valiz, iki plastik torba ve iki el çantası ile gümrükten geçerken kontrole tabi tutuldu.

BİLEZİKLER BULUNUNCA EŞİNE SALDIRDI

El çantalarından birinde bir kuyumcunun kartını gören memurlar, aileye, yanlarında altın olup olmadığını sordu. Aile, altın olmadığını söylese de diğer el çantasını kontrol eden memurlar bir kolye ile üç Cumhuriyet altını buldu. Bunun üzerine şüpheleri artan gümrük memurları valizlerde yaptıkları kontrolde ise Antep fıstığı torbasının içinde plastiğe sarılı 6 adet bileziği gördü. Bu sırada sinirlenen erkek yolcu, yanındaki eşine saldırmaya kalktı. Kontroller sırasında eşler birbirinden uzak tutuldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER