Alman lise öğrencilerinden öğretmenlere 'striptizci' şoku

Almanya'daki bir lisede öğrenciler, öğretmenlerini kandırıp mezuniyet törenine striptizci getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alman lise öğrencilerinden öğretmenlere 'striptizci' şoku

Almanya'nın Münih kentindeki Luitpold Lisesi'nde okuyan öğrenciler, mezuniyet törenine “eşit haklar” konusunda konuşma yapması için bir uzman davet etmek istediklerini söylediler. Öğretmenler de öğrencilerin bu talebine olumlu yanıt verdi.

Sözcü.com.tr'nin Daily Mail'den aktardığı habere göre, tören günü gelip çattığında, liselilerin tuttuğu striptizci, işkadını kılığında okula geldi ve öğretmenlerle tanıştı. Ardından da Jarly adlı kadın, konuşma yapmak üzere podyuma çıktı. 33 yaşındaki kadın öğrencileri selamladıktan sonra öğretmen-öğrenci ilişkileri hakkında konuşmaya başladı ve bazı öğrencileri yanına çağırdı. İş tam da bu noktada rayından çıktı. Jarly 'gizli görevi'ni gerçekleştirmek üzere soyunmaya başladı. Akabinde sahnedeki öğrencilerden birine kucak dansı yaptı.

Habere göre, öğretmenler salonda reşit olmayan kimse bulunmadığı için gösteriye müdahale etmedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER