Akdeniz diyeti nedir, nasıl yapılır? İşte Akdeniz diyetinde yenilenler

Daha çok sebze, meyve, yeşillik, zeytinyağı ve balık ağırlıklı bir beslenme şekli olan Akdeniz diyeti uzmanların en çok önerdiği diyet listeleri arasında yer alıyor. Peki Akdeniz diyeti nasıl yapılır? İşte Akdeniz diyeti hakkında merak edilenler…

HÜRRİYET HÜRRİYET
Akdeniz diyeti nedir, nasıl yapılır? İşte Akdeniz diyetinde yenilenler

Akdeniz Bölgesi'nde yaşayanların beslenme düzeninden ilham alınarak uygulanan bu diyette uzmanlar beyin sağlığı açısından da fayda sağlandığını belirtiyor.

Akdeniz diyeti nedir?

Akdeniz diyeti, taze meyve, sebze, zeytinyağı, yeşillik ve balık ağırlıklı bir beslenme tarzını benimseyen kilo verme yöntemidir. Uzmanlar, Akdeniz diyetinin beyin sağlığı için de çok faydalı olduğunu ve bir yaşam tarzı haline getirilmesinin faydalı olabileceğini söylüyor. Her diyette olduğu gibi Akdeniz diyetini uygularken de bazı önemli noktalara dikkat etmek gerekiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER