Aşı olmadı, virüs kaptı

Koronavirüs aşısı yaptırmayan Yasemin Şefkatli kendini kötü hissedince soluğu hastanede aldı. Şefkatli'nin testi pozitif çıkarken sevgili İdo Tatlıses'in testi negatif çıktı.

POSTA POSTA
Aşı olmadı, virüs kaptı

İdo Tatlıses’in sevgilisi Yasemin Şefkatli sezonu Çeşme’de açmıştı. Ardından Bodrum ve Antalya’da tatil yapmıştı. Henüz COVID-19 aşısı olmayan Yasemin Şefkatli kendini kötü hissedince soluğu hastanede aldı. Testi pozitif çıktı, virüs kaptığı anlaşıldı. Evde tedavi görüyor. İdo’nun testi ise negatif.

Aşı olmadı, virüs kaptı - Resim : 1O ŞARKI

SEVGİLİYE

Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses’in ilk albümüne adını veren ‘Çünkü’ şarkısını kendisi için yazdığını söyledi. Hiyakesini de şöyle anlattı: “İdo ile ilişkimizin 3 ya da 6’ncı ayında kavga ettik. Naz yapıyordum. Günler sonra sesli mesaj atıp ‘Dinle’ dedi. Baktım bana şarkı yazmış. İnat etmedim, yanına gittim, barıştık!”

Aşı olmadı, virüs kaptı - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER