Acun Ilıcalı'dan Survivor SMS oylaması açıklaması

Acun Ilıcalı Survivor'da SMS sonuçlarının açıklanmadığı için sosyal medyada dolaşan iddialara cevap verdi. Ilıcalı ayrıca 26 Nisan SMS oylama sonuçlarını da açıkladı. SMS oylamasının en güvenli sistem olduğunu ve manipülasyon ihtimalinin olmadığını açıklayan Ilıcalı "Biz kendimizi 3 GSM operatörüne teslim ettik" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Acun Ilıcalı'dan Survivor SMS oylaması açıklaması

Survivor 2016 adalarının birleşmesi öncesinde 26 Nisan 2016 salı gecesi yapılan son elemede Tuğba Özay elenmişti. Survivor'da ilk kez bir elemenin SMS sıralaması sonuçları ise yayınlanmamıştı.

Acun Medya bugün SMS sıralaması sonuçlarını yayınladı. Survivor elemesine çıkan 4 ismin sıraması bir gün gecikmeli olarak yayınlandı. Ancak son elemenin SMS sıralaması birincisi Serkay Tütüncü çıktı.

İşte Survivor'ın yayınlanan noter onaylı 26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları;

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER