Kırıkkale'de taklalar atan lük cip hurdaya döndü: 2 yaralı

Kırıkkale'de kontrolden çıkan lüks cipin defalarca takla atarak hurdaya döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kırıkkale'de taklalar atan lük cip hurdaya döndü: 2 yaralı

Kaza, gece saatlerinde Kırıkkale'de çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gökhan Ü. idaresindeki 20 DS 001 plakalı Range Rover marka lüks cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolde çıktı. Defalarca takla atan cipte büyük çapta maddi hasar oluştu. Kazada sürücü Gökhan Ü. (24) ile yanında yolcu olarak bulunan Cansu C. (30) yaralandı.

Kırıkkale'de taklalar atan lük cip hurdaya döndü: 2 yaralı - Resim : 1

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada hurdaya dönen lüks cip çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER