Fahrettin Altun: Uluslararası camia stratejimize daha fazla destek vermeli

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Kış Kartalı' hava harekatıyla ilgili 'Terörü kaynağında kurutma stratejimiz, küresel barışa da hizmet etmektedir. Uluslararası camia bu stratejimizi desteklemelidir' dedi.

DÜNYABÜLTENİ DÜNYABÜLTENİ
Fahrettin Altun: Uluslararası camia stratejimize daha fazla destek vermeli

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Milli Savunma Bakanlığının sosyal medyadan duyurduğu "Teröristlerin inleri başlarına yıkılıyor" başlıklı açıklamasını alıntılayarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör yuvalarına karşı başlattığı "Kış Kartalı" hava harekatıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Fahrettin Altun, paylaşımında şunları kaydetti:

"Terörü kaynağında kurutma stratejimiz, sınır güvenliğimize, toprak bütünlüğümüze ve milli birliğimize büyük katkılar sunmuştur. Cumhurbaşkanımızın çerçevesini çizdiği bu strateji küresel barışa da hizmet etmektedir. Uluslararası camia bu stratejimize daha fazla destek vermelidir."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında DÜNYABÜLTENİ internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER