7 farklı Songül

Songül Öden'in tek kişilik oyunu "Lâl Hayal"in prömiyeri önceki akşam yapıldı. Uniq İstanbul'da yapılan prömiyere ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
7 farklı Songül

Songül Öden'in tek kişilik oyunu “Lâl Hayal”in prömiyeri önceki akşam Uniq İstanbul'da yapıldı. Öden'in farklı sınıf ve yaş grubundan 7 ayrı kadın karakterini canlandırdığı oyunu izlemeye Azra Akın, Arzum Onan, Alper Saldıran, Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu, Tanem Sivar, Hamdi Alkan-Selen Görgüzel ve Hande Doğandemir gibi ünlü isimler de akın etti.

Aysel Yıldırım ve Ezel Akay'ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Sevilay Saral'a ait olan oyunun sanat yönetmenliğini Naz Erayda üstlendi. Oyunun sonunda Songül Öden, yapım ekibiyle sahneye çıkarak seyircilere teşekkür etti.

7 farklı Songül - Resim : 1Begüm Kütük oyunu eşi Erdil Yaşaroğlu ile birlikte izledi.7 farklı Songül - Resim : 2Azra Akın, oyun öncesi annesi Ayda Akın ile poz verdi.7 farklı Songül - Resim : 3Makyajsız olduğu için konuşmak istemeyen Nesrin Cavadzade, “Bari bir ruj sürseydim” dedikten sonra salona geçti.7 farklı Songül - Resim : 4Hande Doğandemir, “Yüzleşme” dizisindeki partneri Engin Öztürk ile aralarında çıkan aşk haberleri için, “Öyle bir şey yok” dedi.7 farklı Songül - Resim : 5Mirgün Cabas oyunu sevgilisi Zeynep Yüksektepe ile birlikte izledi.7 farklı Songül - Resim : 6Songül Öden ile birlikte oyunun yapımcılığını üstlenen Tuba Ünsal, “Gecenin yapımcısı olarak ayrı bir heyecan yaşıyorum” dedi.7 farklı Songül - Resim : 7Arzum Onan7 farklı Songül - Resim : 8Esra Dermancıoğlu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER