16 yaşında boyu 2.31!

Henüz 14 yaşında 2.29'luk boyuyla tanındı Romen basketçi Robert Bobroczky. İlk olarak Barcelona onu kendi bünyesine katmak istedi ancak o ne Katalan ekibini ne de Real Madrid'i tutuyordu. En büyük arzusu önce Sevilla forması giymek ardından NBA'in yolunu tutmaktı. Ancak Bobroczky Roma'da kaldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
16 yaşında boyu 2.31!

Aradan geçen 2 senenin ardından 2 metre 31 cm boyuna ulaşan genç basketbolcu şimdi 16 yaşında. Bu zaman zarfında 70 kilodan 84 kiloya ulaşmayı başaran Bobroczky, NBA'in radarına da girmeyi başardı. Yao Ming hayranı olan Romen oyuncunun bu hayalinin ne zaman gerçekleşeceği ise henüz bilinmiyor.

18 yaşına kadar gelişimini sürdürmesi beklenen Bobroczky'nin 2.40'a kadar ulaşması muhtemel. Bobroczky günde 7 öğün yemek yiyen ve sürekli ağırlık antrenmanları yapıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER