Antoio Conte ile Tottenham'ın görüşmeleri tıkandı! Dev maaş isteği...

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın teknik direktörlük görevi için Antonio Conte ile yaptığı görüşmeler İTalyan teknik adamın istekleri sebebiyle tıkandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antoio Conte ile Tottenham'ın görüşmeleri tıkandı! Dev maaş isteği...

Spor Arena Dış Haber - Tottenham, Inter'i şampiyon yapıp görevinden ayrılan Antonio Conte ile yeni teknik direktörlük görevi için bir süredir görüşüyordu. Önceki gün çıkan haberlerde tarafların anlaşmaya yakın olduğu ifade edilmişti ancak Conte'nin son istekleri Kuzey Londra ekibine fazla geldi. Görüşmeler tıkandı.

Sky Sports'un haberine göre Conte 18 milyon Euro yıllık ücret isteyip, teknik kadrosunu da kendisinin seçeceği 4 kişiyle oluşturmak istedi. Tottenham Conte'ye 15 milyon Euyro ve bonusların yer aldığı bir teklifle gitti ancak İtalyan teknik adam bu teklife sıcak bakmadı.

Ayrıca Tottenham'ın bir an önce başarıya götürecek bir projeksiyon istediği, Conte'nin de bunu garanti edemeyeceğini söylemesi üzerine görüşmeler tıkandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER