için kaldı

Çocuk ölümleriyle skandala imza atmıştı! Dev şirket gözünü dikti... Hisseleri yüzde 30 arttı

Çocuk ölümlerine sebep olduktan sonra CEO'sunun açıklamalarıyla skandallara imza atan Amerikan egzersiz ekipmanları şirketi olan Peloton, satışa hazırlanıyor. Gelen haberlerle hisseleri yüzde 30 artan şirketi kimin alacağı merak konusuyken, Apple ve Amazon'un gözünü diktiği biliniyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çocuk ölümleriyle skandala imza atmıştı! Dev şirket gözünü dikti... Hisseleri yüzde 30 arttı

Peloton, son zamanlarda özellikle skandallarla gündeme geliyordu. Bu durum da birçok kişinin ilgisini çekmesine neden olmuştu.

Aynı zamanda Amerikan egzersiz ekipmanları şirketi Peloton, son zamanlarda maliyetleri ve ürün fiyatlarını düşürmesine neden olan ciddi mali sıkıntılarla karşı karşıya ve hatta yakın zamanlarda satış ve pazarlama personelinin yüzde 41‘ini işten çıkaracağı yönünde de söylentiler dönüp durmaktaydı.

APPLE'IN GÖZÜ VARDI AMAZON'A MI YAR OLDU?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER