için kaldı

Trabzonspor yarışmacı, üretken ve örnek bir model olacak

Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu için gün sayan Trabzonspor, önümüzdeki sezonun planlamalarını hayata geçirmeye başlarken, teknik direktör Abdullah Avcı, yarışmacı, üretken ve örnek bir takım kurmayı planlıyor. Avcı, genç isimlerle hızlı oyunu, tecrübeli isimlerle saha içi sorunu çözecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor yarışmacı, üretken ve örnek bir model olacak

Trabzonspor'a imza attığı 10 Kasım 2020'de itibaren, dipten aldığı takımı ilk sezonunda Avrupa kupalarına taşıyan, bu sezon ise şampiyonlukla taçlandırmak için gün sayan bordo-mavililerde, yönetim ve teknik direktör Abdullah Avcı, önümüzdeki sezonun planlamasını belirlerken, yarışmacı, üretken ve örnek bir takım kurmak için çalışma hedeflerini yönetime geçtiğimiz günlerde iletmişti.

Kademe kademe ilerleme

Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezona kabus gibi bir başlangıç yapmıştı. 17. sıradaki takımı 4. sıraya taşıyan Avcı, bu sezon ise açık ara zirveye taşıdı. Gelecek sezon ise 3 kulvarda sağlam temeller üzerine kurulmuş bir takım inşa etmeyi planlayan deneyimli teknik adam Süper Lig'de yine şampiyonluğu kovalayacak. Avrupa'da ise adından söz ettirecek bir takım kurgusu oluşturmayı hedefliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER