Estetik sonrası kâbusu yaşamış, dudağını kaybetmişti! 'Hayatım tamamen durdu'

Antalya'da arkadaşının tavsiyesi üzerine gittiği özel klinikte estetik ameliyat olan Songül Uzunoğlu'nun (42) dudağı çürümüş, Prof. Dr. Ömer Özkan'ın bir dizi ameliyatı sayesinde yemek yiyip su içebilir hale gelmişti. Uzunoğlu yaptığı açıklamada "2 yıldır verdiğim hukuk mücadelesinde bir adım ilerleme olmadı" dedi. Uzunoğlu, "Hayatım tamamen durdu. İşimi ve ruh sağlığımı kaybettim" ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Estetik sonrası kâbusu yaşamış, dudağını kaybetmişti! 'Hayatım tamamen durdu'

Antalya'da aşçılık yapan 3 çocuk annesi Songül Uzunoğlu, gözaltı torbalarından kurtulmak için arkadaşlarının tavsiyesi üzerine 2019 yılının şubat ayında Muratpaşa ilçesi Lara turizm bölgesindeki güzellik ve estetik merkezine gitti. Uzunoğlu'na, göbek bölgesinden alınan yağın, yüz bölgesinin dolgusunda kullanılacağı, operasyonun çok kalıcı, ekonomik ve 2 yıl garantili olduğu söylendi. Estetik merkezindeki yetkililerle görüşen ve mart ayı başında ameliyatının yapılmasını isteyen Uzunoğlu, operasyon için 5 bin 500 lirayı nakit ödedi.

OPERASYON BAŞARISIZ OLDU

Mart ayında, Uzunoğlu'nun yanaklarına yapılan ve kalıcı olacağı söylenen dolgu, kısa süre sonra yok oldu. Operasyonun başarısız olması nedeniyle Uzunoğlu, nisan ayında ikinci kez aynı operasyonu geçirdi. Yüzündeki dolgu işlemi tamamlanmadan, ameliyatı yapan doktorlar, “Alt dudağınıza da dolgu yapalım, çok daha iyi görünür" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER