"Olmadı" ile döndü

2013 yılında "Buhran" adlı parçası ile çıkış yakalayan Beşir Bayraktar, 2015 yılında çıkardığı "Biri Zamanı Durdurmalı" isimli çalışmasından sonra hazırlıklarını tamamladığı yeni single'ı "Olmadı" ile 3 yıl sonra sevenleri ile buluştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Olmadı" ile döndü

Tüm dijital platformlarda yerini alan 'Olmadı' ile dönüş yapan Beşir Bayraktar, “Büyük emek sonucu yeni şarkımı sevenlerimle buluşturmanın heyecanını yaşıyorum” dedi.

Söz ve müziği Beşir Bayraktar'a ait olan "Olmadı"nın düzenlemesini Okan Akı yaptı...

Green box tekniği kullanılarak 2 günde tamamlanan“Olmadı”nın video klip çekimlerinde aynı zamanda Emre Önol tarafından hazırlanan özel görsel efektlerde kullanıldı. Montajı 1 ay süren ve 4K teknolojisi ile yayınlanacak olan "Olmadı"nın klibini daha önceki 3 klibinin de yönetmeni olan Kemal Başbuğ üstlendi...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER