Balıkesirspor'da transfer tahtasının açılması an meselesi

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Ümit Arslan, transfer tahtasının açılmasıyla ilgili çalışmalarda sona yaklaştıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Balıkesirspor'da transfer tahtasının açılması an meselesi

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak göreve geldikleri ilk günden beri transfer tahtasını açtırmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Balıkesirspor'un sıkıntılarına çözüm bulmak için yoğun mesai harcadıklarını ve birçok büyük sorunun üstesinden gelmeyi başardıklarını belirten Arslan, güzel günlerin kendilerini beklediğini ifade etti.

Yoğun bir hafta geçireceklerini ve birçok oyuncu ile birebir görüşme yaptığını aktaran Arslan, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarım da oyuncularla görüşüyor. Anlaşmaya varamadığımız 6-7 dosya kaldı. Onlarla da anlaşarak transfer tahtasını açtırmayı hedefliyoruz. Transfer tahtası açıldığında yapmayı düşündüğümüz takviyelerle takımımız daha iyi olacak." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER