Elon Musk üçlü ilişki iddialarına yanıt verdi

Geçtiğimiz haftalarda komşuların iddialarından yola çıkan Johnny Depp'in avukatları, evlilik devam ederken Amber Heard, Elon Musk ve model Cara Delevingne'in üçlü bir yakınlık içinde bulunduğunu ileri sürmüştü. Elon Musk bu iddialara yanıt verdi.

POSTA POSTA
Elon Musk üçlü ilişki iddialarına yanıt verdi

Hollywood dünyasının bir döneme damga vuran çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı ayrılığının yankıları sürüyor. Depp’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek dava açan Heard, uzun süre gündemden düşmemişti. Johnny Depp'in avukatları komşuların ifadelerine dayanarak, evlilikleri sürdüğü sırada milyarder girişimci Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ve eski eşi Amber Heard arasında üçlü ilişki yaşandığını iddia etmişti.

FR24 News'ün haberine göre; Tesla ve SpaceX'in CEO'su milyarder Elon Musk, Depp ve Heard'ü barışmaya teşvik etti ve ABD ve Britanya'da süren hukuki savaşlarını sona erdirmelerini söyledi. Musk ayrıca, Britanyalı model Cara Delevingne ve Amerikalı aktris Heard ile üçlü ilişki yaşadıkları iddialarını reddetti.

'Cara ve ben arkadaşız'

Page Six'e konuşan Musk, "Cara ve ben arkadaşız, fakat hiç samimi bir ilişki içinde olmadık. Bunu o da doğrulayacaktır" dedi.

"Ayrıca Amber ile birlikte boşanma davası açıldıktan bir ay sonra çıkmaya başladığımızı tekrar söylemek istiyorum. Evlilikleri sırasında Amber'in çevresinde bile bulunduğumu sanmıyorum."



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER