için kaldı

TCL televizyonları Türkiye'de satışa sunuldu

TCL televizyon modelleri Türkiye'de resmi olarak satılmaya başlandı. İşte televizyonların fiyatları.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
TCL televizyonları Türkiye'de satışa sunuldu

Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına gireceği açıklanan TCL televizyonlarının fiyatları belli oldu. Ülkemizde daha çok telefonları ile bilinen markanın televizyon modelleri de piyasaya sürüldü. Aslen panel üreticisi olan marka ilk etapta 50 ve 55 inçlik 4K televizyonlarını teknoloji marketlerinde satışa sundu.

TCL televizyonları Türkiye'de satışa sunuldu

Yurtdışında fiyatına göre sunduğu özelliklerle dikkat çeken televizyon modelleri bulunan markanın TCL 50P8M isimli 50 inçlik (126 cm) 4K uydu alıcılı Akıllı TV modelinin fiyatı 4.899 TL olarak belirlendi. LED teknolojisini kullanan bu televizyon akıllı özelliklere de sahip.

TCL televizyonları Türkiye'de satışa sunuldu - Resim : 1

Markanın bir diğer modeli olan TCL 55P8M ise adından da anlaşılacağı üzere 55 inç (139 cm) büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Yine 4K, bütünleşik uydu alıcı, LED ve akıllı TV özellikleri bulunan ürünün fiyatı ise 5.799 TL olarak belirlendi.

Fiyatlara baktığımızda benzer özellikler sunan modeller arasında pek uygun bir rakam olmadığını görüyoruz. Samsung ve LG'nin benzer modellerinden çok az bir farkla uygun olan TCL televizyonlarının bu fiyat skalası ile başarılı olup olmayacağını söylemek şimdilik zor görünüyor. Ancak ilerde yapılacak bir indirim ya da kampanya ile fiyatlar daha makul hale gelebilirse satın alma anlamında TCL'in eli güçlü olabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER