Fenerbahçe'nin en istikrarlısı Altay Bayındır

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de bu sezon formasını giyen futbolcular arasında en istikrarlısı, genç kaleci Altay Bayındır oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'nin en istikrarlısı Altay Bayındır

Sarı-lacivertli takımda bu sezon lig müsabakalarında 32 farklı futbolcu forma giydi. Bu futbolcular arasında en fazla süreyi, kaleci Altay Bayındır aldı. 22 yaşındaki file bekçisi, tamamı ilk 11'de olmak üzere 32 müsabakada oynadı ve 2 bin 880 dakika sahada kaldı.

Altay Bayındır'ı, bir başka Türk oyuncu Ozan Tufan takip etti. Ozan, 33 maçta 2 bin 822 dakikada forma giyerek Altay'ın ardından en çok süreyi aldı.

Fenerbahçe'de Altay ve Ozan'ı golcü oyuncu Vedat Muric takip etti. Sezon başında transfer olduğu sarı-lacivertlilerde istikrarlı bir görüntü sergileyen Muric, 32 karşılaşmada 2 bin 671 dakika süre buldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER