için kaldı

Canlı yayında rezalet! Skandal sözler Fatih Altaylı'yı çok kızdırdı!

Fatih Altaylı'nın Teke Tek Bilim programına konuk olan Dr. Serdar Savaş, önce YKS sınavı nedeniyle 600 kişinin hayatını kaybedeceği şeklinde akılalmaz açıklamalarda bulundu. Ardından programa katılan diğer akademisyenlere de hakaretler savurunca programda gergin anlar yaşandı.

GASTE24 GASTE24
Canlı yayında rezalet! Skandal sözler Fatih Altaylı'yı çok kızdırdı!

Dün akşamki Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu TekeTek Bilim Programı'na katılan Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Serdar Savaş'ın canlı yayındaki hakaret içeren sözleri büyük tepki çekti.

Teke Tek Bilim programında, koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden artması ve Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi tartışıldı.

Programa konuk olan Dr. Serdar Savaş, önümüzdeki hafta sonu yapılacak YKS sınavının ertlenmesi gerektiğini belirterek "Bakanlığın açıkladığı verilere göre, bu sınavın neticesinde meydana gelecek bulaşmalar neticesinde 600 kişi hayatını kaybedecek. Peki bunun hesabını kim verecek?" şeklinde akılalmaz açıklamalar yaptı.

Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'ın ekrana getirilmesini istediği grafiğin ardından Doktor Savaş bir anda bağırmaya başlayıp hakretleri sıralayınca tansiyon yükseldi.

ALTAYLI BİLE İSYAN ETTİ: HOCAM ŞOV YAPMAYIN

Fatih Altaylı ve İlhan'ın tepkileri sonrası Savaş, programı terk etmek istedi. "Milletin gözüne bakarak yalan söyleyen gerizekalılar" diye çirkin sözler sarf ederek mikrofonunu çıkaran Savaş, Fatih Altaylı'nın " Serdar Hocam şov yapmayın rica ediyorum" uyarısı üzerine oturarak mikrofonunu tekrar taktı.

FATİH ALTAYLI ÖZÜR DİLEDİ

Fatih Altaylı, hakaretlerin ardından konuklardan özür diledi. Altaylı, ''Hocam sizden de böyle bir ortam olduğu için özür diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

İşte canlı yayında yaşanan o anlar...

Kaynak: Haber7 - Super Haber

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER